Zumba solidària per col·laborar amb el projecte Gueopic

El pasat divendres 14 d’octubre, el CN Molins va organitzar una sessió de Zumba solidària oberta a socis i no socis per col·laborar amb el projecte Gueopic, que ajuda a comunicar els infants amb autisme i les seves famílies.

La zumba solidària va ser dirigida per en Marc Cortés i les monitores del Club. Mes d’un centenar de persones van col·laborar en aquest acte  i al voltant de seixanta les persones que van omplir la gespa del solàrium del CN Molins

La classe estava oberta a socis i no socis. Per participar-hi només calia fer un donatiu mínim de 5 euros. Els assistents es portaven el mocador Gueopic, una invitació per a fer ús de les instal·lacions del CN Molins i una ampolla d’aigua.

La recaptació total de la Zumba Solidària va ser de 626 € mes un donatiu de 300 mocadors estampats amb el logo de Gueopic

Tots els beneficis d’aquest esdeveniment es destinaran a l’associació Gueopic, que ha creat una aplicació per a mòbils i tauletes que ajuda a comunicar els infants autistes amb els familiars i amics a través de pictogrames i la veu dels familiars.

unnamed-2
Dani Andreu, president de Gueopic recollint el donatiu de mans d’Elisabet Alcalde, Gerent del Club Natació Molins de Rei

unnamed-26    unnamed-27

unnamed-25    unnamed-20

unnamed-8   unnamed-12

unnamed-13   unnamed-2

Deja una respuesta