Nandou Diedhiou i Carlos Ramírez, jugadors del GUEOPIC BOCCIA MOLINS, figurants de luxe a l’última pel·lícula de Marcel Barrena “Mediterráneo”

Nandou Diedhiou i Carlos Ramirez, jugadors del GUEOPIC BOCCIA MOLINS han participat en l’última pel·lícula de Marcel Barrena (Mediterráneo) protagonitzada per Dani Rovira i Eduard Fernández.

”Mediterráneo”, la nova pel·lícula de Marcel Barrena director de ”100 metros”, inicia el seu rodatge a Grècia. Basada en la història real del viatge emprès per Òscar Camps i Gerard Canals, dos socorristes de Badalona, ​​després de veure la terrible fotografia que va recórrer la premsa internacional, d’un nen (Aylan Kurdi) sense vida a la vora del Mediterrani.

 

Dos jugadors del Boccia Gueopic seran figurants a la pel·lícula ‘Mediterraneo’ de Marcel Barrena

unnamed

La darrera part del rodatge s’ha realitzat a Mataró, on els dos joves han pogut passar uns moments amb els protagonistes del film, Dani Rovira i Eduard Fernández. El president de Gueopic, Dani Andreu, descriu la il·lusió amb què els jugadors han viscut l’experiència de rodatge.

Foto portada

Tot es va gestar durant el partit de presentació del Club Esportiu Gueopic Boccia Molins, el febrer d’aquest mateix any. La jornada va aplegar personalitats com la meteoròloga Mònica Usart, l’actor de doblatge Lluis Posada, el periodista Xavi Díaz i l’instigador dels fets, la persona que ha fet possible que els jugadors Carlos Ramírez i Nandou Diedhiou hagin pogut participar en un rodatge: l’actor Karra Elejalde.

Segons explica el president de l’associació Gueopic, Dani Andreu, Elejalde va proposar un repte a Diedhiou. Si guanyava la partida, li aconseguiria allò que més volgués. El jove, de 18 anys, no va fer-se amb la victòria, però Elejalde va fer la vista grossa.

Després que el jugador li traslladés que volia sortir a una pel·lícula, Elejalde va posar en marxa el mecanisme. Va parlar amb Marcel Barrena, director de ‘100 metros’ -film en què Elejalde havia participat- i van arribar a la conclusió que tant Diedhiou com Ramírez, de 27 anys, podrien sortir a la pel·lícula ‘Mediterraneo’, també dirigida per Barrena.

El confinament va endarrerir la gravació de la pel·lícula; però no la va aturar. Finalment, el passat dimarts de bon matí els nois s’han traslladat a Mataró, on s’han gravat les darreres escenes. Diedhiou i Ramírez, acompanyats de la seva mare i el seu pare, respectivament, i juntament amb Dani Andreu, apareixen a una escena a la platja, amb altres figurants.

A banda de participar en el rodatge, han pogut veure l’equip de professionals en acció. Però el que més il·lusió els ha fet ha estat poder passar una estona amb els protagonistes de ‘Mediterraneo’, Dani Rovira i Eduard Fernández, així com amb el director. “Per a ells ha estat un regal dels déus”, explica Andreu en converses amb Viu Molins de Rei.

“No s’ho esperaven”, afegeix. Fins i tot explica que el Diedhiou no ha sabut res fins al mateix dia de rodatge. Els seus pares i fins i tot el seu company d’equip ho han hagut de mantenir en secret perquè el jove no es possés nerviós. “Se li feia un món només pensar-ho, de l’emoció que tenia”. Els dos nois, a més, “estaven com flams”, assegura Dani Andreu. “Ha estat una experiència bomba”, conclou.

 

20201027_083619

Carlos Ramírez i Nandou Diedhiou arribant al set de rodatge.

20201027_094659

Carlos Ramírez i Nandou Diedhiou amb els protagonistes de ”Mediterráneo” Dani Rovira i Eduard Fernández.

20201027_094724

20201027_094747

20201027_124405

Part de l’equip de GUEOPIC BOCCIA MOLINS amb el director de ”Mediterráneo” Marcel Barrena.

20201027_124408