Primer torneig La Roda – La Rodeta Solidària, organitzat per la Secció d’Hoquei Patins de CE Molins de Rei a favor de GUEOPIC

Esport i solidaritat a favor d’una entitat de Molins de Rei. La secció d’hoquei patins del Club Esportiu Molins de Rei ha organitzat, els passats dies 10, 17 i 18 de juny, la primera edició del torneig La Roda – La Rodeta Solidària.

Part de la recaptació obtinguda, concretament 700 euros, han estat donats a l’entitat de Molins de Reisense ànim de lucre que ajuda a infants amb autisme i problemes de comunicació, Gueopic, segons informa aquesta associació a través d’un comunicat.

Durant l’última jornada de la competició, que ha reunit diferents equips d’hoquei patins des de categoria prebenjamí fins a junior, Daniel Calvo, del CE Molins de Rei, ha fet entrega d’aquests 400 euros al president de Gueopic, Dani Andreu.

IMG-20170618-WA0004

IMG-20170618-WA0001

Deja una respuesta