UNA CINQUANTENA D’ALUMNES DE 3er D’ESO DE L’INSTITUT BERNAT EL FERRER DE MOLINS DE REI VAN DECIDIR FER ELS SERVEIS COMUNITARIS A L’ASSOCIACIÓ GUEOPIC.

EN EL TRANSCURS D’AQUEST ANY 2022, UNA CINQUANTENA D’ALUNES DE 3er D’ESO DE L’INSTITUT BERNAT EL FERRER DE MOLINS DE REI VAN DECIDIR  FER ELS SERVEIS COMUNITARIS A L’ASSOCIACIÓ SENSE ÀNIM DE LUCRE GUEOPIC.

UN DELS OBJECTIUS DE L’ENTITAT HA ESTAT TREBALLAR COLZE A COLZE AMB ELS ALUMNES PER PODER CONÈIXER L´ESTAT DE LA VIA PÚBLICA I INTENTAR ESBRINAR TOT ALLÒ QUE POT DIFICULTAR L’ACCÉS I EL DESPLAÇAMENT DE LES PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA.

LES DIFICULTATS PER PODER DESPLAÇAR-SE I, FINS I TOT, PER PODER ACCEDIR A MOLTS DELS COMERÇOS DE LA VILA SÓN MÉS QUE EVIDENTS.

A TRAVÉS D’UNA VIDEOTRUCADA, ELS ALUMNES DEL BERNAT EL FERRER VAN PODER DEMANAR AL REGIDOR D’OBRES, EL SR. RAMON SÁNCHEZ, QUE ELS AJUDÉS A MILLORAR L’ESTAT DE LA VIA PÚBLICA, PER TAL QUE LES PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA POGUESSIN SER INCLOSES EN LA SOCIETAT, TAL COM ES MEREIXEN.

LA LLISTA QUE HAN ELABORAT ELS ALUMNES ÉS REALMENT IMMENSA.

I ÉS QUE, EN DEFINITIVA, TOTS TENIM EL MATEIX DRET A PODER ACCEDIR A UNA PLAÇA PÚBLICA PER PENDRE EL SOL I A SER ATESOS AMB LES MATEIXES CONDICIONS QUE QUALSEVOL ALTRA PERSONA, SENSE HAVER D’ESPERAR AL CARRER. PER NO PODER ACCEDIR A L’ESTABLIMENT.

NO ÉS UNA CRITICA; NOMÉS ÉS LA NOSTRA OPINIÓ!

Sin título-2

Sin título-1