CaixaBank i Gueopic, units una vegada més en la Mitja Marató de Terrassa 2020

analisis-tecnico-caixabank  Marca.svg

Terrassa, 24 de gener de 2020.

La 21ena edició de Mitja Marató de Terrassa i la 15ena edició de la Cursa Santi Centelles compta novament amb CaixaBank. L’entitat financera,líder en el mercat espanyol, s’uneix a la gran festa de l’esport a Terrassa que tindrà lloc el diumenge 26 de gener. CaixaBank manté la seva aposta per les proves populars atlètiques més representatives a nivell nacional amb les que comparteix valors com l’esforç, l’esperitde superació, la perseverança i el treball en equip.

1

Per primera vegada, en Reyes Estévez, mite de l’atletisme espanyol, debuta, sota la marca CaixaBank, per competir en la distància de la Mitja Marató. Estévez és un dels millors atletes espanyols de tots els temps en proves de mig fons, modalitat en la que vaguanyar diverses medalles olímpiques. Ja retirat de l’atletisme d’elit, actualment ésentrenador professional a través de la seva empresa King’s Project.
Per aquesta ocasió, 20 empleats vestiran la samarreta de CaixaBank per acompanyar a Gueopic i en Diego, un nen de vuit anys diagnosticat amb acondroplàsia (nanisme) i autisme.

20200126_095858

IMG_20200126_182006_v2

IMG_20200126_182002

Tots ells correran i faran torns per empènyer la cadira de rodes amb la que en Diego es mou quan practica esport. La iniciativa manté el nom de l’edició passada, Corremamb Gueopic, en la que els empleats de CaixaBank van córrer amb en Gueorgui, tambédiagnosticat amb autisme.

20200126_112828

Gueopic és una associació sense ànim de lucre amb seu a Molins de Rei creada per ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat. Dani Andreu, pare d ́en Gueorgui i president de l’entitat, ha creat un programa molt simple amb l’objectiu de poder-se comunicar amb el seu fill, realitzant fotos amb una tablet o mòbil i posant-li la veu sobre la foto perquè el seu fill pugui reconèixer els seus objectes quotidians i la veu dels familiars.

L ́organització de la Mitja Marató de Terrassa ha facilitat la gratuïtat del Dorsal d ́en Diego i li ha donat la possibilitat, per primera vegada, de participar en una mitja Marató.

aaa

Aquesta servirà de banc de proves per valorar la seva presència a la propera Marató de Barcelona.

Així mateix, CaixaBank i l’Obra Social “la Caixa”, de la mà de la Mitja Marató de Terrassa, col·labora amb un equip de voluntaris de “la Caixa” per a que l’organització sigui tot un èxit. I, reforçant l ́esperit solidari de la Mitja també recolzem econòmicament els programesd’atenció assistencial a famílies, i acompanyament socioeducatiu a persones en situaciósense sostre de la Fundació Busquets. Acció que deixa palesa el compromís social del’entitat amb el territori. La implicació de CaixaBank amb l’esport es remunta molts anys enrere, havent-se convertit en una entitat pionera en patrocini esportiu a Espanya. L’entitat financera està estretament vinculada als territoris en què està present i dóna suport a les proves populars atlètiques més representatives a escala nacional. Actualment, l’entitat patrocina o col·labora prop de 47 carreres populars a Espanya, entre les quals destaquen la Mitja Marató de Terrassa. Una prova esportiva que enguany està dedicada a la cultura en les seus diversos vessants, i que, a més, va en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat. CaixaBank també genera entre els seus empleats un orgull de pertinença i el foment d’uns hàbits saludables als que ja s’han adscrit més de 11.000 empleats. Aquesta implicació amb l’esport de l’entitat s’ha materialitzat en la formació d’un gran nombre d’equips interns de #runnersCaixaBank, que porten a tot el territori els valors inherents a l’esport que també formen part de la cultura de l’entitat financera; i, que actualment comptem amb un entrenador com en Reyes Estévez.

IMG-20200126-WA0003