Nandou Diedhiou i Pedro Cordero guardonats a L’Esportíssim 2021

 

L’Esportíssim 2021 guardona prop de 250 persones i més d’una desena d’entitats

La festa de l’esport de Molins de Rei, que enguany s’ha pogut celebrar després d’un any sense fer-se a causa de la pandèmia, ha entregat els premis un mes després de l’esdeveniment.

IMG_2982

IMG_E2981

20210706_dan_costa_conveni_reconeixement_esportistes-1

L’entrega dels reconeixements ha tingut lloc aquest passat dimarts al pati de Ca n’Ametller // Dan Costa – Ajuntament

Prop de 250 persones i 14 entitats han rebut un reconeixement aquest passat dimarts per la seva participació a l’Esportíssim 2021, la festa de l’esport de Molins de Rei que fa dues dècades que se celebra, però que l’any passat no es va fer a causa de la pandèmia.

Enguany, l’esdeveniment es va celebrar el dissabte 5 de juny, però no ha estat fins aquesta passada setmana que s’han entregat els reconeixements a diferents participants. En un acte al pati de Ca n’Ametller, les entitats i els guardonats han compartit la seva experiència i han rebut un guardó de mans del primer tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Ramon Sánchez, i de l’alcalde, Xavi Paz.

Sánchez ha agraït que l’Esportíssim hagi pogut tornar a ser una realitat al municipi després d’un any sense fer-se: “És un plaer poder atorgar els reconeixements, estem molt contents de ser-hi altra vegada”, ha dit. De la seva banda, l’alcalde, Xavi Paz, també ha celebrat que a poc a poc es puguin recuperar celebracions d’aquest tipus.

A més, l’Ajuntament ha fet un reconeixement especial a diferents persones que durant anys han estat responsables d’entitats i que, enguany, han passat el relleu a noves generacions: com l’Anton Maymó, responsable durant 50 anys de la secció de Billar del Foment, el Jordi Caraltó, que ha estat president del Molins CF durant 14 anys, al Dani Calvo i al Joan Molet per ser responsables de l’hoquei durant 12 anys i com a president del CE Molins de Rei durant 5 respectivament, i a Jordi Juárez com a president de l’Associació Esportiva Manyanet Molins durant 4 anys.

Cada entitat esportiva de Molins de Rei ha fet un reconeixement especial als seus esportistes

L’Associació Esportiva Manyanet Molins ha volgut homenatjar a Oscar Castroviejo, que deixa el club després de 20 anys com a jugador i després entrenador. El Club Atletisme Molins ha destacat la tasca de dos atletes que aquest curs han assolit marques per participar al Campionat de Catalunya, Clàudia Camacho i Ferran Martínez. El Club Basquetbol Molins de Rei ha reconegut la tasca de Júlia Paüls i Lluís Tintorer, que deixen l’entitat després de més d’una dècada. La secció d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei ha fet valer la tasca d’Arnau Casas López, coordinador de l’handbol base durant 7 anys; i pel que fa a la secció d’hoquei el premiat ha estat Ernest Beumala, jugador que es retirava al final d’aquest curs.

El CFS Molins 99 ha guardonat a l’equip juvenil femení “pel seu compromís amb el club i amb l’equip“, i a l’equip juvenil Masculí A per aconseguir l’ascens a Primera Divisió Catalana. El Club Gimnàs Molins ha reconegut a Olga Romero, que ha aconseguit molts èxits en un curs complicat. El Club Judo Molins, per la seva banda, ha premiat l’evolució dels seus monitors. La secció triatló del Club Natació Molins ha reconegut l’èxit esportiu d’Albert Redolad, que ha estat sots campió de Catalunya sub-23 en triatló de mitja distància; i la secció de waterpolo a l’equip absolut femení, campió de la lliga catalana, i han destacat també el gran treball de Llorenç Gil per ser seleccionat per la Federació Catalana de Natació per participar al campionat d’Espanya per comunitats, aconseguint la medalla de plata; i a l’Estel Ramon que va participar amb la selecció espanyola al campionat d’Europa under-15.

El Club Voleibol Molins ha reconegut la bona feina feta a la seva base. El Club Gueopic Boccia Molins ha guardonat a Nandou Diedhiou per participar al Campionat de Catalunya de Boccia, i al Campionat d’Espanya de Joves i de Clubs; i també a Pedro Cordero, jugador de la selecció espanyola de boccia, que ha participat als jocs paralímpics i ha quedat campió d’Espanya a la categoria BC2.

El Molins de Rei Club de Futbol ha valorat la tasca de l’equip cadet femení així com la de l’equip cadet masculí, que ha acabat campió de lliga. I finalment el Club Ciclista Sons & Bikes ha aprofitat per donar reconeixement a Narcís Aracil per la seva trajectòria dins el club.