LA PIZZA SOLIDÀRIA “EL ÑOQUI” 2021, recapta 1.600€ per a GUEOPIC

LA PIZZA SOLIDÀRIA “EL ÑOQUI” 2021, RECAPTA 1.600€ PER A GUEOPIC.

CARTELL PIZZA 2021_2

El quart dinar solidari de Gueopic aconsegueix 1.600 euros a favor de les persones amb autisme

Unes 130 persones van assistir diumenge a l’edició d’enguany de La Pizza i Hamburguesa Solidària celebrada al restaurant ‘El Ñoqui’. La música de ‘Beatneeks’ va amenitzar l’assolellada jornada.

Viu Molins de Rei informa sobre les activitats de la Festa Major 2021. El treball periodístic és possible gràcies a la comunitat de socis i sòcies.

Unes 130 persones van assistir al quart dinar solidari de Gueopic // Cedida

La quarta edició de Pizza i Hamburguesa Solidària ha aconseguit recaptar uns 1.600 euros per l’associació Gueopic, l’organització sense ànim de lucre que lluita per millorar les condicions de vida de les persones amb trastorn de l’espectre autista o problemes de comunicació a Molins de Rei. El dinar, celebrat el passat diumenge, es va fer un any més al restaurant El Ñoqui. Hi van assistir unes 130 persones que van poder menjar tota la pizza i hamburguesa que volguessin per 12 euros.

Enguany, la jornada solidària ha coincidit amb la Festa Major i, de fet, s’ha inclòs com un dels actes de la programació. Un fet que, segons explica el president de Gueopic, Dani Andreu, “ens ha perjudicat“. I és que, a diferència de l’any passat, no han venut totes les entrades disponibles, que eren 150. “Ens hem adonat que, al haver-hi més actes al mateix temps al municipi, ha vingut menys gent. Però tot i així el resultat ha estat molt positiu“, apunta Andreu en declaracions a Viu Molins de Rei.

El barri de la Granja ha tornat a acollir l’activitat solidària // Cedida

Aquest any, els encarregats d’amenitzar la jornada amb la seva música ha estat el grup de rap català ‘Beatneeks’, una elecció personal d’Andreu: “Volia que vinguessin pel dia mundial de l’autisme, el passat 2 d’abril, però al no poder celebrar-se finalment els vaig convidar al dinar solidari“. Segons el president de Gueopic, durant la jornada van poder gaudir del menjar, la música i el sol intens fins gairebé les sis de la tarda, de fet, van regalar gorres als assistents.

image00011

image00013

image00015

image00030

image00033

image00041